Thursday, February 28, 2008

Eu cand beau fac prostii [Album Full]

Marius de la Focsani - Am o mandra tanara
Marius de la Focsani - Eu cand beau,fac prostii
Marius de la Focsani - Eu sunt gigolo la tara
Marius de la Focsani - Pe o creanca de alun
Dincutza & Kalibra - Ce frumoasa este viata
Profesional - Cine-a pus via cu mana
Dincuta - Se-nsoara baiatu meu
Profesional - Dati-mi vin ca vreau sa beau
Profesional - Mi-a dat Dumnezeu o fata
Profesional - Sunt un mare bautor
Download

Stiri despre manele si manelisti

Pe Realitatea TV, la „Zece pentru Romania“, Carmen Serban ne-a clarificat doua chestiuni foarte importante:

1. Ea nu cinta pentru bani, ci din pasiune. Ca dovada, a inceput sa cistige de-abia dupa zece ani de activitate artistica, timp in care n-a calcat pe la vreo nunta, pe la vreun botez sau pe la vreo taiere de mot;

2. Chestiile alea pe care le cinta ea nu sint manele, ci „cintece orientale“. E bine ca ni s-au oferit aceste lamuriri, mai ales ca, daca mai intirziau un pic, ar fi fost deja prea tirziu. Eu, din clipa in care am aflat ca femeia a cintat pe gratis atitia ani, m-am convins ca ceea ce face ea e arta adevarata si o sa incep sa-i cumpar albumele si sa le ascult pina la epuizare. Nu stiu cum o sa le gasesc pe-alea vechi, insa n-o sa ma las pina nu dau de ele.

Nu se lasa inregistrat cand canta manele
Pepe pare sa aiba o oarecare reticenta cand vine vorba de muzica de petrecere, insa, in cazul in care clientul are preferinte, mai scapa cate o manea. Cu toate acestea, cantaretul latino sustine ca nu e mandru de acest lucru si tocmai de aceea are grija ca, atunci cand schimba ritmul, sa nu existe niciun aparat de inregistrat in incapere, pentru a nu lasa dovezi ale "convertirii". Cu toate acestea, in anumite cercuri exista o inregistrare in care sotul Oanei Zavoranu canta in duet cu un manelist de profesie. Dupa ce-si interpreteaza strofa, acesta din urma il anunta pe Pepe, care, intr-o nota inconfundabila, continua piesa.
Cantaretul sustine ca stie de aceasta inregistrare, dar nu recunoaste ca vocea ii apartine. "Mi-a mai spus cineva ca a auzit o manea cantata de mine, in duet cu un alt cantaret. Nu este vocea mea. Eu nu am inregistrat in viata mea o manea si nu ma las niciodata inregistrat daca e sa cant una. O fac extrem de rar, la unele petreceri, si asta numai daca vreau eu. Legat de inregistrare, stiu ca Liviu Mititelu? obisnuieste sa mai imite artistii", ne-a declarat Pepe.
(S.I.)