Monday, April 13, 2009

Despărţiţi de Dumnezeu!

Tragedie in familia manelistului Florin Salam! Ieri, de ziua lui onomastică, de Sfintele Florii, cantăreţul a pierdut ce avea mai de preţ pe lume: pe soţia şi mama copiilor lui, Ştefania. Tânăra de 27 de ani suferea de ciroză şi complicaţii la rinichi şi a fost operată vineri, la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală. Din păcate, medicii nu au putut face nici un miracol pentru prinţesa manelistului, a cărui stare era foarte gravă. Peste 40 de rude şi prieteni, între care şi Adrian Minune, naşul cuplului, au ţinut să o plângă pe Ştefania în faţa unităţii medicale, iar Florin Salam a stat alături de iubirea vieţii lui până în ultima clipă. El a ieşit din salon răvăşit de durere, cu fotografia iubitei la piept.

“Mi-am pierdut prinţesa”, a repetat Florin Salam în mai multe rânduri, când a ieşit ieri din salon, răvăşit de durere şi alb la faţă ca varul. În jurul orei 12.00, medicii de la Spitalul Floreasca l-au chemat la Terapie Intensivă pentru a-i da tragica veste că nu mai pot face nimic pentru soţia lui. Tânăra fusese operată vineri, dar doctorii nu i-au putut salva viaţa.

Florin şi Ştefania, într-un moment fericit al vieţii lor, alături de băieţelul lor, Daniel, în vârstă de cinci ani , şi de căţelul familiei

Potrivit acestora, Fănica, aşa cum îi spuneau prietenii Ştefaniei, a venit joi la spital în stare gravă cu blocaj renal şi cu ciroză hepatică! Mai mult, apropiaţii cuplului ne-au declarat că soţia acestuia ar fi făcut acum un an şi o infecţie care, în timp, i-a afectat grav sănătatea.

Florin (centru) şi Ştefania, la nunta lor, alături de naşul Adi Minune

Florin Salam a stat alături de iubirea vieţii lui până în ultima clipă şi s-a dezlipit cu greu de lângă trupul fără suflare. Tot timpul cât a stat în spital, manelistul a ţinut lângă piept fotografia Ştefaniei, cu care s-a căsătorit acum doi ani şi cu care are doi copii: un băiat, Daniel, de cinci ani, şi o fetiţă, Beatrice, de opt ani.

Vineri - Adrian Minune (dreapta), naşul de cununie al celor doi, a fost alături de Florin (stânga) la spital încă de vineri. Cântăreţii au stat ore în şir pe scările spitalului

Sâmbătă -Răvăşit de durere, manelistul Florin Salam a aşteptat toată ziua în faţa spitalului

Duminică- La aflarea veştii că Fănica s-a prăpădit, Florin (medalion) a fost înconjurat de zeci de prieteni

Alături de cântăreţul îndoliat au stat peste 40 de rude şi prieteni care au aşteptat, în zadar, un miracol de Sfintele Florii. Naşul de cununie al cuplului, Adrian Minune, l-a îmbărbătat pe Florin şi i-a promis că Fănica va avea o înmormântare fastuoasă, aşa cum merită. Familia şi prietenii lui Salam au încercat ieri să scoată trupul neînsufleţit din spital. Însă, conform legislaţiei, trupul unei persoane decedate în spital este ţinut 24 de ore în unitatea medicală până la eliberarea tuturor actelor necesare înhumării.

Au avut nuntă ca-n poveşti

Acum doi ani, Florin Salam şi Fănica şi-au unit destinele într-un cadru fastuos, în Antalya, Turcia. Petrecerea de la căsătoria lor a costat 500.000 de euro. Naşi au fost chiar Adi Minune şi soţia lui, Cati, iar invitaţii au fost transportaţi în Turcia cu o aeronavă închiriată şi cazaţi la un hotel de cinci stele.

Rudele şi prietenii s-au strâns acasă la manelist

Acasă la Florin Salam, suferinţa era de nedescris. Plânsetele puteau fi auzite din stradă, femeile boceau şi leşinau, iar bărbaţii, cu ochii înroşiţi de lacrimi, stăteau muţi de durere, în faţa porţii, suferind în linişte.

Din când în când, pe lângă durerea prietenilor şi a rudelor din faţa vilei se mai auzea şi un urlet lugubru, cel al căţelului din curte care parcă simţea drama ce a pus stăpânire pe familia manelistului şi îşi chema stăpâna iubită, fără să înţeleagă de ce nu-i răspunde... (Radu C. Munteanu)