Wednesday, June 17, 2009

Aici a «locuit» Vijelie

Ca sa-si poata lua permis in judetul Arges, manelistul Vali Vijelie, pe numele lui adevarat Valentin Rusu, si-a mutat domiciliul, in 28 februarie 2008, intr-o casuta de lemn, din padure, in zona comunei argesene Babana. Două săptămâni mai târziu, cântăreţul devenea şofer cu acte în regulă. Luni, permisul i-a fost suspendat.

La două săptămâni după ce «s-a mutat» în Argeş, Vali Vijelie şi-a luat permisul de conducere

Reporterii Libertăţii au reuşit să fotografieze cabana unde, teoretic, a locuit anul trecut manelistul. Căsuţa respectivă, situată într-o pădure de pe raza comunei argeşene Băbana, are o suprafaţă de 9 metri pătraţi, un pat dublu, baie cu boiler şi nici o sursă de încălzire. “În zonă sunt şapte astfel de module-tip, care pot fi închiriate. Sunt situate într-un complex hotelier în construcţie”, a declarat Bebe Ivan, primarul comunei Băbana. “Eu nu ştiu dacă Vijelie a stat acolo.

Căsuţa are 9 mp

Anul trecut l-am văzut o singură dată, la o discotecă din comuna Poiana Lacului. Ştiu că e prieten bun cu actualul preşedinte al PSD Băbana, Constantin Toma, care este proprietarul complexului din pădure. La mine, la primărie, cântăreţul nu figurează cu nici un teren cumpărat la Băbana. Nu are rol fiscal”, a mai spus edilul.

Aceasta e căsuţa de lemn din pădurea comunei Băbana, judeţul Argeş, în care manelistul Vijelie şi-a făcut mutaţie în 28 februarie 2008

Carnete de conducere pe bani

Anul trecut, DNA a trimis în judecată 28 de persoane, printre care foşti şefi de la Serviciul Permise Auto Argeş. Aceştia sunt acuzaţi că au dat carnete de conducere pe bani chiar şi unor analfabeţi. Vali Vijelie este printre cele 3.500 de persoane acuzate că şi-au luat permisul ilegal, alături de primarul Piedone şi de mai mulţi fotbalişti.