Wednesday, August 6, 2008

Kristyana & Nicolae Guta - Nu mi-e bine langa tine

Kristyana - Nu te vreau pentru o zi

Florin Pistrila la Taraf Tv [Full Album]

Manelist „confiscat” de bodiguarzi

ORADEA - Manelistul Tinu Vereşezan (foto) a avut ocazia, vara trecută, să afle cine-s cei mai bazaţi bodiguarzi din Oradea. Astfel, deşi a fost arvunit să cânte într-un club oradean, interpretul renumitei piese „Supărat sunt Doamne, supărat...” a fost luat la pachet de doi bodiguarzi cu chef de petrecere într-un club de sub Pasajul Vulturul Negru.
Manelist „confiscat” de bodiguarzi

„Deturnarea” nu a fost reclamată la poliţie întrucât manelistul a fost despăgubit generos atât de cei doi bodiguarzi cât şi de fanii de manele din clubul din Pasaj.
Tot ritmurile muzicale i-au adus în ring, în urmă cu trei luni, pe Grecu’ şi Gabi Dinamită, tot în clubul din care a fost luat pe sus Tinu. Deranjat de dedicaţia pentru „băieţii adevăraţi, cei care ştiu să facă băieţi”, Gabi Dinamită, tată de fetiţă, a plătit dedicaţii pentru toţi taţii de fete. Iar de la lupta muzicală s-a ajusn rapid la un derby sportiv, disputat în stradă de G&G. Ieşirea „la interval” a durat mai puţin de un sfert de oră, apariţia poliţiştilor stricând plăcerea celor care se pregăteau să parieze pe cei doi combatanţi de K1 ad-hoc.

Iliescu ar lupta din greu cu Vali Vijelie sau Florin Salam




Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, ar mai putea sta linistit patru ani in parlament, dar mesajele lui ar ajunge cu greu la manelisti. Liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat ca Ion Iliescu nu ar avea succes in fata unor Florin Salam, Vali Vijelie sau Adrian Copilu' Minune cu mesaje gen "sinergia faptelor si meandrele concretului". Vadim a spus ca-l va ruga pe Iliescu sa candideze din nou. "Ma duc sa-i dau telefon lui Ion Iliescu. Vreti sa-i zic ceva din partea voastra? Mosule, ce tanar esti? Sa-i cant la microfon manele?", le-a spus Vadim jurnalistilor, mentionand apoi ca nu va recurge la astfel de metode. (A.S.D.)

Betty este o manelista din Ferentari

Scandalul imens declansat de Betty, fosta solista a trupei Etnic, care l-a acuzat de hartuire sexuala pe fostul iubit, Radu Baron, este departe de a se stinge. Baron ne-a spus ca interpreta etno, care a studiat muzica populara la prestigiosul liceu "Dinu Lipatti", si-a inceput cariera muzicala cu un album de manele. "Cand am cunoscut-o, avea 15-16 ani si isi dorea sa fie o manelista de succes. I-am explicat ca am o casa de discuri care nu e interesata de acest gen muzical si i-am propus sa cante etno, mai ales ca studiase muzica populara", a afirmat Baron. Bossul RBA ne-a explicat ca fosta lui iubita ar fi deprins gustul pentru manele in cartierul Ferentari, unde si-a trait copilaria. In acest context, Betty l-ar fi cunoscut pe Bogdan, membru al clanului Pasare, cunoscuti lautari din Bucuresti. Acesta a compus un album dance cu ritmuri orientale, specifice manelistilor, pe care apare vocea lui Betty. Referitor la acuzele pe care i le aduce fostul concubin, solista etno ne-a explicat ca toate atacurile pe care acesta i le lanseaza in presa vin ca urmare a faptului ca Baron ar avea o atitudine infantila, de adolescent care nu se impaca cu ideea ca si-a pierdut iubita. "Sunt multe lucruri pe care lumea nu le cunoaste despre relatia mea cu Baron. Dupa ce ne-am despartit, a incercat sa ma ia cu forta de acasa. Pentru ca nu a mers asa, mi-a spus ca are o inregistrare video in care facem sex si ca o va imprastia in presa", ne-a marturisit cantareata. Mai mult, Betty detine si o inregistrare audio in care, spunea ea, se aude cum fostul impresar incearca s-o determine sa intretina relatii sexuale cu el, in ciuda faptului ca ea il refuza insistent. Ca urmare a acestor incidente, Radu Baron ar face deja obiectul unui dosar penal pentru santaj, amenintare si hartuire sexuala, dupa ce artista a depus o plangere la Parchet.

High School Musical 3 - Now or Never

Denisa & Mr.Juve - Te Iubesc Belea