Wednesday, August 6, 2008

Manelist „confiscat” de bodiguarzi

ORADEA - Manelistul Tinu Vereşezan (foto) a avut ocazia, vara trecută, să afle cine-s cei mai bazaţi bodiguarzi din Oradea. Astfel, deşi a fost arvunit să cânte într-un club oradean, interpretul renumitei piese „Supărat sunt Doamne, supărat...” a fost luat la pachet de doi bodiguarzi cu chef de petrecere într-un club de sub Pasajul Vulturul Negru.
Manelist „confiscat” de bodiguarzi

„Deturnarea” nu a fost reclamată la poliţie întrucât manelistul a fost despăgubit generos atât de cei doi bodiguarzi cât şi de fanii de manele din clubul din Pasaj.
Tot ritmurile muzicale i-au adus în ring, în urmă cu trei luni, pe Grecu’ şi Gabi Dinamită, tot în clubul din care a fost luat pe sus Tinu. Deranjat de dedicaţia pentru „băieţii adevăraţi, cei care ştiu să facă băieţi”, Gabi Dinamită, tată de fetiţă, a plătit dedicaţii pentru toţi taţii de fete. Iar de la lupta muzicală s-a ajusn rapid la un derby sportiv, disputat în stradă de G&G. Ieşirea „la interval” a durat mai puţin de un sfert de oră, apariţia poliţiştilor stricând plăcerea celor care se pregăteau să parieze pe cei doi combatanţi de K1 ad-hoc.

0 comentarii :