Sunday, May 4, 2008

Manelistii intra in lupta pentru locale

Adrian Minune, alias De Vito, pus sa traga lista PSD pentru consiliul local in localitatea ilfoveana Ştefanesti. Alte zeci de VIP-uri, sportivi, cantareti sau chiar creatori de moda se pregatesc de campanie electorala Manelistul Minune vrea sa fie consilier in localitatea in care locuieste.

Şansa de a-si indeplini visul i-a fost data de PSD care l-a nominalizat pe listele pentru alegerile locale din iunie. De altfel, cantaretul nu este singurul din lumea showbizului care vrea sa-si schimbe cariera. Numele colegei Carmen Şerban este vehiculat pentru o candidatura la primaria Timisoarei, in timp ce Nicolae Guta ar putea candida la primaria Petrosani.

Tot mai multe personalitati din showbizul romanesc ingroasa randurile politicienilor de cursa lunga care vor sa isi promoveze proiectele in aceasta campanie electorala. Adi De Vito isi va pune la bataie o parte din veniturile obtinute din cantari pentru a obtine un loc in consiliul local al comunei Ştefanesti. "Adrian Copilul Minune locuieste in Ştefanesti si are sustinerea comunitatii", a spus presedintele PSD Ilfov, Gabriel Oprea, citat de NewsIn.

Deputatul s-a aratat sigur de sansele de castig ale manelistului, despre care poate spune ca este o persoana "loiala" comunitatii in care traieste. De altfel, De Vito nu doar ca s-a aflat in randul pesedistilor, ci a si cantat pentru colegii sai, sambata, la lansarea candidatilor PSD pentru Ilfov. La eveniment a fost prezent si liderul partidului, Mircea Geoana.

Se pare insa ca el a parasit petrecerea atunci cand manelistul a urcat pe scena.
La Timisoara se zvoneste ca si Carmen Şerban, colega de breasla cu Adi De Vito, vrea sa candideze, insa aceasta isi va incerca norocul de una singura, fara sa fie sustinuta de vreun partid.

Guta, primar de Petrosani?

Cantaretul de manele Nicolae Guta, originar din Petrosani, ar putea fi unul dintre candidatii pentru fotoliul de primar al "capitalei" Vaii Jiului, la alegerile din luna iunie, dupa cum sustin persoane din mediul politic. Informatia nu a fost confirmata de celebrul manelist, iar reprezentantii uniunii romilor din Petrosani sustin ca "zvonul a fost lansat de unele formatiuni politice cu procente slabe care incearca sa creasca in popularitate folosindu-se de numele lui Guta".

Chiar daca posibilii contracandidati ai cantaretului se tem de rivalitatea cu acesta, Guta nu se bucura de sustinerea reprezentantilor rromilor. "Doamne ia-ma si tine-ma bine. Prostie mai mare ca asta, ca Nicolae Guta sa candideze, nu am mai auzit.

Cine a lansat zvonul asta este nebun. Noi nu am purtat niciun fel de discutii cu el. Daca altii il vor ca si candidat la functia de primar, asta chiar nu stiu, dar nici nu este treaba mea. Cine crede insa ca, daca Nicolae Guta, un tigan de-al nostru, stie sa cante si o face chiar foarte bine, se pricepe si la primarie, nu este chiar normal la cap", a declarat Marcel Rad, presedintele Uniunii Democratice Culturale a Rromilor din Valea Jiului.
Nicolae Guta, supranumit si "Regele manelelor", s-a nascut in Petrosani si a lucrat in tinerete, inainte de a se lansa in muzica, la CFR si la fosta Regie Autonoma a Apei din Valea Jiului.

Vip-uri pentru primarii

Printre candidatii surpriza din acest an se mai afla creatoarea de moda Irina Shrotter, care va candida independent la primaria Iasiului. De asemenea, Mihai Leu (foto) va lupta pentru un mandat de primar la Hunedoara, in timp ce Dan Bittman, solistul trupei Holograf a fost prmovat in lupta pentru primaria sectorului 1 din partea Partidului Ecologist Roman.

Teo Peter Jr, fiul regretatului muzician de la trupa Compact, este primul pe lista consilierilor locali clujeni. El este membru al trupei Altar si manager regional al Casei de discuri Roton. Basistul va avea misiunea de a reprezenta partidul in consiliul local, pe probleme culturale. "Tinerii nu au o oferta de anvergura la Cluj, ca si institutiile traditionale, Opera si Filarmonica, iar cluburile au inca o activitate necorespunzatoare", a spus Teo Peter.

Filmul Poveste De Cartier Cu Sorinel Copilul de Aur

Auto House Manele Power Edition Vol.5


Adrian Minune - Te-as uita
Copilul de Aur - Nu mai pot crede in tine
Costel Ciofu - Omul bun in viata pierde
Florin Salam - Ma distrez mereu
Liviu - Pacat de clipele ce le-am trait
Nicolae Guta - Ochii tai
Nicolae Guta - Suflet nevinovat
Nicu Paleru - Ce frumoasa a fost
Sorinel Pustiu & Sahara - As face orice
Vali Vijelie - Eu sunt mare gagicar
Download

Copilu de aur - Poveste de cartier

Poveste de Cartier ALBUM FULL [ORIGINAL]


Copilul De Aur - Banu ochiu dracului
Copilul De Aur - Stau prin cartier de dragul tau
Copilul De Aur & Laura Vass - Daca nu eu atunci cine
Copilul De Aur & Laura Vass - In mintea mea
Copilul De Aur & Laura Vass - Buzele tale
Copilul De Aur & Laura Vass - Stiu ca am gresit , merit pedepsit
Laura Vass - Eu te plac , tu ma placi
Laura Vass - Nu Vreau Dragoste Cu Fortza