Wednesday, April 15, 2009

A fost dragoste la prima vedere


Florin şi Ştefania s-au cunoscut in adolescenţă, pe vremea cand celebrul manelist de azi era un ilustru necunoscut. Florin a cantat la nunta surorii Ştefaniei. Atunci s-au văzut şi s-au plăcut, a fost dragoste la prima vedere.

Florin avea vreo 16 ani, iar Fănica în jur de 14 ani şi mult timp s-au întâlnit fără ca măcar să se sărute. Florin era timid, povestesc apropiaţii manelistului, şi s-a îndrăgostit fulgerător de Fănica.

“Tradiţia ţigănească spune că atunci când fata e domnişoară e musai ca tinerii să se ia cu cununie. Într-o bună zi, Florin le-a spus părinţilor că vrea să se însoare şi că şi-a găsit aleasa inimii”, povesteşte impresarul lui Salam, Ion Petrişor.

 “Stăteau într-o garsonieră şi le era greu, n-aveau de nici unele. Când l-am cunoscut pe Salam, mi-am dat seama că are potenţial, dar n-avea nici un leu. Venea la studioul nostru din Afumaţi cu o Dacie papuc, în care avea paie în partea din spate. Ce mai, era greu pentru toată lumea. Când au venit copiii pe lume, s-au mutat la mama Ştefaniei, fiindcă nu aveau altă soluţie. Au stat acolo, la grămadă, până când Salam a început să mai producă şi şi-au luat un apartament. Dar, din toată sărăcia lui, a încercat să-i facă o viaţă frumoasă Fănicăi, să nu-i lipsească nimic. Îi cumpăra haine şi se mândrea cu ea la toată lumea, că are cea mai frumoasă nevastă”, îşi aminteşte Petrişor.

Încet, încet, Florin Salam a devenit un nume cunoscut în lumea iubitorilor de manele. Au crescut şi pretenţiile, a început să cânte pe bani mai mulţi şi, uşor, uşor, a scăpat de sărăcie. Ce nu ştia Florin era că soţia lui suferea de o boală grea, ce-i afectase ficatul. “Fănica a încercat să ţină secretul cât a putut ea. Nu s-a plâns, nu s-a văitat, deşi uneori îi era rău. Florin ştia că e bolnavă, ca de altfel toţi membrii familiei, dar ea se ţinea tare”, mai spune impresarul.

Cadou de 50.000 € pentru soţie

Cântăreţul a vrut să-i ofere totul soţiei sale. I-a făcut cea mai frumoasă nuntă, în Antalya, pentru care a cheltuit 400.000 de euro. A cumpărat o casă în Miami, pentru că ştia cât de mult îi place Ştefaniei acolo. După ce s-a întors din State, la începutul acestui an, i-a mai făcut un cadou acesteia: un set de bijuterii format dintr-un inel, un colier şi o pereche de cercei. A cheltuit pe el o adevărată avere: 50.000 de euro. Însă banii nu contau, ci iubirea dintre ei. Avea să fie, însă, ultimul cadou, pentru că doar câteva luni mai târziu, Fănica a părăsit această lume.

0 comentarii :